info@devlam.eu

De Vlam

Vrouwenactiviteitengroep
Voor lesbische vrouwen en vriendinnen

Concept van de Vlam

 

Al 25 jaar wandelen wij met een groep vrouwen iedere 2e zondag van de maand ca.10km door het Limburgse landschap. Daarnaast organiseren de leden ook allerlei andere activiteiten. Wij komen uit heel Limburg en soms van iets verder weg. De activiteiten vinden vooral plaats in Zuid-Limburg, maar soms ook wat meer naar het noorden, oosten, zuiden of westen. Er lopen vrouwen mee van alle leeftijden. Iedereen is welkom. Je kunt altijd een keer vrijblijvend mee wandelen of meedoen bij een activiteit. De wandeling op de 2e zondag van de maand gaat overigens altijd door (tenzij het te gevaarlijk is door weersomstandigheden).

Bevalt het, dan kun je lid worden voor € 5,- per jaar, per vrouw. Je ontvangt dan 6x per jaar ons clubblad “Het Vlammetje” en een ledenlijst. Verder word je tussentijds op de hoogte gehouden van onze activiteiten en andere wetenswaardigheden en kun je deelnemen aan onze besloten vriendenpagina op Facebook.

Hoe groter de groep wordt, hoe meer verschillende soorten activiteiten we ondernemen. Zo zijn er ook geregeld lange stevige wandelingen met een hoog looptempo van een kilometer of 18 en ook rustige korte wandelingen deze vinden dan plaats op de 4e of laatste zondag van de maand.

Heb je een eigen initiatief, dan kun je dat heel makkelijk uitvoeren. Te denken valt bijvoorbeeld aan: klimmen op een klimwand, kajakken, filmavonden, bowlen, een dagje beeldhouwen, skiën in Snowworld etc. etc. Wij denken met je mee en helpen eventueel bij het organiseren.