info@devlam.eu

Agenda


8 juli 2018 - Wandeling Nederweert 11,9 km

Start: 11.00 uur

Vertrekpunt: Wandel en Fietscafé Peerkesbosch, Heugterweg 2, 6031 LG Nederweert. Parkeergelegenheid aanwezig (door de poort) (Google Maps)

De wandeling bestaat uit twee delen. Het eerste deel van de wandeling (6,6km) is een grensoverschrijdende, Noord-Brabant en Limburg.iOnderweg wandelen wij door Hugterheide. Er is gelegenheid om te picknicken bij het Grenkerkmonument. Hierna vervolgen wij de vlakke boswandeling om te eindigen bij Peerkesboschvoor eventueel een hapje en een drankje. Na deze tussenstop vervolgen we onze weg voor het tweede deel van de wandeling. Deze brengt ons naar de Oude Graaf en is 5,3 km. Deze gaat zowel over verharde als onverharde wegen en over een vlonder langs een brede sloot. Beide wandelingen gaan door het bos.

Na afloop kunnen we nog nagenieten op het terras van Peerkesbosch.12 augustus 2018 - Wandeling Elsloo 13,2 km

Start: 11.00 uur

Vertrekpunt: Café Oosheim, restaurant Aete bie Loe, Stationsstraat 87, Elsloo. Gratis parkeren op de grote parkeerplaats aan het Dorine Verschurenplein 22, Elsloo (Google Maps)

Tijdens deze zeer afwisselende wandeling met enkele boshellingen wandelen we eerst door het historische dorp Oud-Elsloo. Dan eenstuk richting Stein en langs het Julianakanaal naar Kasteel Elsloo. Dan door het Hogebos naar Broekhoven en langs het kanaal naar Geulle. De terugweg gaat door het bos omhoog naar Snijdersberg en door het buurtschap Hussenberg. (wandeling kan worden ingekort tot 10km)